Despre Noi

Jako Construct este unul din primele companii producatoare de mobila din  lemn masiv din zona de vest a romaniei.

Initial infiintata in anul 2008  in orasul Timisoara, compania a trecut prin mai multe etape firesti unei dezvoltari, ajungand in momentul actual ca hala de productie, ce detine linii tehnologice complete de ultima generatie si un “know-how” performant, sa fie adusa la numai 7 km de Timisoara, in comuna Sacalaz.

Pentru a veni in intampinarea solicitarilor clientilor sai, compania Jako Construct s-a specializat in ultimul deceniu si in consultanta pentru amenajari interioare, proiectare si design oferind un plus de stil, eleganta si rafinament spatiului dumneavoastra.

De cele mai multe ori din cauza ofertei restranse, a lipsei de diversitati si, mai ales, a imposibilitatii de a gasi ceva care sa corespunda afinitatilor personale multi dintre noi am cautat diversi inlocuitori ai lemnului pentru a ne construi mobilierul viselor noastre. Cu toate acestea, nici un inlocuitor nu reuseste sa ofere complexul de calitati caracteristice lemnului: rezistenta in timp, aspectul placut, armonia, personalitatea si caldura pe care o confera caminului sau biroului.

Toate aceste insusiri de necontestat ale panoului din lemn masiv combinate cu flexibilitatea companiei permit proiectarea si executarea oricarui tip de mobilier, dandu-va posibilitatea sa alegeti forma, cromatica si finisajul pe orice dimensiuni, conform dorintei si pretentiilor dumneavoastra, precum si a destinatiei si arhitecturii spatiului.

Va asteptam in comuna Sacalaz (7 km de Timisoara, iesire spre Jimbolia)  Strada Industriei Nr. 2

Telefon: +40 723 239 288 , +40 735 842 299 ;

Va asteptam !